Retourneren

Is het besteld product niet helemaal wat je er van verwachtte? Jammer! Uiteraard mag je het producten retourneren. Dit kan zonder opgaaf van reden. Het product dient dan wel ongebruikt, onbeschadigd en met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Je hebt 30 kalenderdagen na ontvangst van de producten om te melden per e-mail dat je het product retour wilt sturen.

Alvorens je het product retour stuurt, stuur ons dan een email dat je een product wilt retourneren. Zo weten wij dat er iets retour komt. Je hebt vanaf het moment van het aanmelden 14 dagen om het product retour te sturen. Verpak het product goed als je het naar ons retour stuurt (het liefst in de verpakking waarin het naar jou is verzonden).

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per email vooraf, of waarbij de retourtermijn van 30 dagen is verstreken worden NIET in behandeling genomen.

Na ontvangst van de retourzending zullen wij het order bedrag inclusief de verzendkosten van de bestelling terugstorten op je bankrekening (binnen 14 dagen na aanmelden retour). De kosten voor het retour sturen betaal jij. Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt er een schappelijke waardevermindering in rekening gebracht.