Vanaf welke leeftijd schaf je een klimdriehoek aan?

De klimdriehoek is zeer geschikt voor kinderen vanaf negen maanden tot een jaar of zeven. Oudere kinderen kunnen eveneens met de klimdriehoek spelen. Zij zullen alleen minder uitdaging voelen dan de kinderen die jonger zijn. Heb jij een woning die klimmen en klauteren vrijwel niet mogelijk maakt dan is de klimdriehoek de perfecte aanschaf voor jouw kind(eren).

Waar gebruik je een klimdriehoek voor?

Je kunt de driehoek gebruiken voor diverse spellen. Met een kleed over de driehoek heb je in een handomdraai een prachtige tent gemaakt. Wist je dat je zelfs de klimdriehoek kunt gebruiken als babygym? Met leuke speeltjes aan de spijlen heeft je baby uren speelplezier.
Door het spelen met een klimdriehoek ontstaan er bij kinderen ook veel nieuwe creatieve spelvormen. Kinderen laten auto’s van de planken rijden, ervaren de zwaartekracht en ook voor het spelen van een rollenspel is de driehoek zeer geschikt.

Zijn de klimdriehoeken duurzaam?

Onze driehoeken worden gemaakt van hout met het FSC keurmerk. Dit betekend dat het hout op een duurzame wijze uit het bos is geoogst, zonder het bos te beschadigen.. Ook geven we door dit hout te gebruiken de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren.